Bio

Atlàntic és una banda de pop per sobre de qualsevol altra consideració. El grup es va formar en 2013 com a projecte paral·lel a Moonflower, però amb el pas del temps ha anat consolidant la seua proposta musical per a culminar en el llançament del seu primer àlbum: 1976 (mil nou-cents setanta-sis).

En Atlàntic la signatura de les cançons porta el nom de Josep Bartual, però està acompanyat pels mateixos músics amb els quals comparteix el projecte de Moonflower, és a dir, María López, Thomas Mantovani i Fran Mesado. Així doncs, l’experiència és una de les sòlides bases de la formació, ja que acumulen amb Moonflower més d’un centenar de concerts i diverses actuacions en festivals de la talla del Primavera Sound, Low Festival, Arenal Sound o She’s The Fest.

Atlàntic va debutar en 2014 amb un EP homònim que anticipava el so de la banda. Amb aquestes primeres cançons va començar el seu periple en directe i va ser semifinalista del concurs Sona la Dipu en 2015. Dos anys després, i amb una proposta totalment definida, la banda de Josep Bartual cerca la seua revàlida amb 1976, un disc en el qual han treballat durant l’últim any. Onze temes que beuen de l’herència del pop de totes les èpoques, però especialment amb especial tirada pel pop dels noranta.

En castellano 👇🏼

Atlàntic es una banda de pop por encima de cualquier otra consideración. El grupo se formó en 2013 como proyecto paralelo a Moonflower, pero con el paso del tiempo fue consolidando su propuesta musical para culminar en el lanzamiento de su primer álbum: 1976 (mil nou-cents setanta-sis).

En Atlàntic la firma de las canciones lleva el nombre de Josep Bartual, pero está acompañado por los mismos músicos con los que comparte el proyecto de Moonflower, es decir, María López, Thomas Mantovani y Fran Mesado. Así pues, la experiencia es una de las bazas de la formación, ya que acumulan con Moonflower más de un centenar de conciertos y varias actuaciones en festivales de la talla del Primavera Sound, Low Festival, Arenal Sound o She’s The Fest.

Atlàntic debutó en 2014 con un EP homónimo que anticipaba el sonido de la banda. Con estas primeras canciones comenzó su periplo en directo y fue semifinalista del concurso Sona la Dipu en 2015. Dos años después, y con una propuesta totalmente definida, la banda de Josep Bartual busca su reválida con 1976, un disco en el que han trabajado durante el último año. Once temas que beben de la herencia del pop de todas las épocas, pero especialmente con especial querencia por el pop de los noventa.