Música

(en castellano abajo)

1976. El primer llarg

Després del seu debut en 2014 amb un EP de cinc cançons (un primer treball amb difusió exclusivament digital), Atlàntic presenta 1976 (mil nou-cents setanta-sis), el seu primer llarg amb 11 cançons que recorren les diverses sensibilitats del pop. El denominador comú és la melodia i la cerca de tornades, amb harmonies vocals presents pràcticament en tots els temes. Atlàntic ha facturat un disc amb nou cançons en castellà i dos en valencià, la llengua materna de Josep Bartual. «Blava» i «Júlia» s’han integrat en el conjunt de 1976 sense fissures, demostrant que el fil conductor del disc és la melodia més enllà de l’idioma.

La producció del disc porta la signatura de Carlos Soler (Damien Lott), productor valencià amb una de les trajectòries amb més futur del país.

El nostre primer disc, 1976, està disponible en atlanticmusica.com i les principals plataformes en streaming, com Bandcamp, Spotify o iTunes.

Botiga i merchandishing en Bandcamp.

1976. Su primer largo 

Tras su debut en 2014 con un EP de cinco canciones (un primer trabajo con difusión exclusivamente digital), Atlàntic presenta 1976 (mil nou-cents setanta-sis), su primer largo con 11 canciones que recorren las diversas sensibilidades del pop. El denominador común es la melodía y la búsqueda de estribillos, con armonías vocales presentes prácticamente en todos los temas.  Atlàntic ha facturado un disco con nueve canciones en castellano y dos en valenciano, la lengua materna de Josep Bartual. «Blava» y «Júlia» se han integrado en el conjunto de 1976 sin fisuras, demostrando que el hilo conductor del disco es la melodía más allá del idioma.

La producción del disco lleva la firma de Carlos Soler (aká Damien Lott), productor valenciano con una de las trayectorias con más futuro del país.

Nuestro primer álbum, 1976, está disponible en  atlanticmusica.com y las principales plataformas en streaming, como, YoutubeBandcamp, Spotify o iTunes.

Tienda y merchandishing en Bandcamp.


Atlàntic EP. El debut

La banda liderada per Josep Bartual va debutar en 2014 amb un EP de títol homònim en el qual avançaven el so que més tard han anat desenvolupant en els seus directes.

La banda liderada por Josep Bartual debutó en 2014 con un EP de título homónimo en el que avanzaban el sonido que más tarde han ido desarrollando en sus directos.